Skip to content

Het aanbod van Van der Wind kaas richt zich op de traditionele en gecentraliseerde retail, foodservice, horeca en voedingsmiddelen industrie. Onze mogelijkheid tot het combineren van specialistische kennis en grote afname volumes maakt dat we u altijd een passend en sterk aanbod kunnen doen.

Hele kazen

Boerenkaas, Noord-Hollandse kaas en Goudse kaas staan aan de basis van ons bedrijf. Vanuit ons geconditioneerde handelspakhuis kunnen wij direct uit voorraad leveren. Een partij die bij ons wordt aangekocht wordt op afroep voor u beschikbaar gemaakt. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van etikettering of het versnijden en verpakken van hele kazen in handzame stukken.

Boerenkaas vormt van oudsher de kracht van onze onderneming. We richten ons op langdurige samenwerking met boeren die kiezen voor een traditionele productie die geen concessies doet aan het authentieke karakter van boerenkaas. Het KB label dekt de kwaliteitsnormen die het onderscheid maakt in boerenkaas. Onze zelfkazende boeren behoren tot de Nederlandse top. Graag vertellen we u meer over de kracht van onze boeren Cum Laude kaas.

Versneden kaas

Van der Wind Kaas werkt intensief samen met verschillende partners op het gebied van geraspte, gesneden en verpakte kaas. De diversiteit van verschillende producenten en kaas-verwerkers kunnen we combineren in een passend aanbod voor uw locatie. Wanneer de bestaande markt geen passend aanbod biedt hebben we de beschikking over een eigen snijkamer. Zo is er altijd een oplossing op maat. Denkt u hierbij aan plakken Hollandse, boeren of buitenlandse kaas of geprepareerde kaasplankjes. Van der Wind Kaas denkt met u mee van kaas tot couvert.

Kaas gerelateerde producten

De productgroep zuivel en kaas gerelateerde producten richt zich op de behoeftes van de traditionele retail en horeca keuken. U kunt bij ons terecht voor eieren, boter, melk en roomproducten. Binnen het assortiment zuivel kunt u ook kiezen voor lokale en verantwoorde varianten.

Back To Top