Skip to content

Met Van der Wind Kaas bent u verzekerd van een veelzijdige en hands-on leverancier van kaas. Afgestemd op uw klantbehoeften en bedrijfsvoering bepalen we samen de optimale condities voor assortiment en logistieke dienstverlening. Waar nodig denken we mee tot op het bord en leveren we uw bestelling af tot in de koelcel. 

Horeca

Bevlogen van kaas is ons motto. Deze bevlogenheid dragen we graag over op uw team. De keukens van lunchrooms, restaurant ketens en foodservice zien ons als inspirerende en pragmatische partner. We stellen uw assortiment samen op basis van uw behoeftes op het gebied van verantwoord, authentiek of vernieuwend en op maat verpakte producten.

Retail

Goede productinformatie en vernieuwend en margerijk aanbod zijn de speerpunten van het assortiment dat we aanbieden aan onze food retail partners. Informeer naar de mogelijkheden om uw aanbod naar een hoger plan te trekken. Vanuit de kracht en passie van u als ondernemer werken we aan een sterk en overtuigend aanbod.   

Voedingsindustrie

We zijn sterk in het sourcen, produceren of verpakken van maaltijdcomponenten, voorgesneden kaas voor broodjes of couverts en ingrediënten op basis van zuivel. Graag doen we u een aanbod voor uw bestaande assortiment of denken mee in de ontwikkeling van producten. Certificering en passende kwaliteitscontrole zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Back To Top